Viseči most

Bailey viseči most uvod Bailey viseči most je neke vrste most začasno kabelski sistem, v katerem lahko jekla krovi, ki se uporabljajo kot člani, ki lastnost jekla visoko natezno popolnoma v velik razpon, ki se večinoma uporablja za obsegajo široko reko, zaliv in kanjon, ima na...

Podrobnosti izdelka

Bailey viseči most uvod

Bailey viseči most je most vrste začasno-kabel-sistem, v katerem jekla krovi, ki se uporabljajo kot člani, lahko izvajal jekla značilnost visoko natezno popolnoma v velik razpon, ki se večinoma uporablja za obsegajo široko reko, zaliv in kanjon, ki ima prednosti hitro erekcije, kratek čas gradnje in most komponente lahko uporabijo večkrat; Razpona dolžina je prilagoditi 60-300m.

Sestoji iz bailey most kot glavni nosilec, kabli in stolp.

Glavni nosilec Bailey viseči most

Sprejmemo bailey most kot glavni nosilec viseči most. Mostu Bailey je vrsta prenosni, montažne, Krovište most. Je razvil British svetovno vojno za vojaške namene in videl široko uporabo tako britanski in ameriški vojaški inženirske enote.

Most Bailey je v prednosti zahteva ni posebnega orodja ali težke opreme za montažo. Lesa in jekla preklade so majhna in lahka dovolj, ki se izvajajo v tovornjaki in odpravili v mesto z roko, ne da bi zahtevala uporabo žerjava. Mostovi so bili dovolj močni, da za prevoz cistern. Bailey mostov še naprej se v veliki meri uporabljajo v gradbeništvu gradbenih projektov in zagotoviti začasno prehode za stopala in vozila prometa.

Uspeh mostu Bailey je bil zaradi svoje edinstvene modularne zasnove, in dejstvo, da ena lahko biti sestavljene z minimalno pomoči iz težke opreme. Najbolj, če ne vse, zahteva prejšnjih modelov za vojaške mostovi žerjavi za dvigovanje pred montažo mostu in nižje v mesto. Bailey deli so bile narejene iz standardne jeklene zlitine, in so bili dovolj preprosta, da bi lahko popolnoma zamenljivi deli na več različnih tovarnah. Vsak posamezni del lahko izvede z majhno število moških, ki omogoča vojske inženirji pomakniti lažje in hitreje kot prej, v pripravi vojakov in materialom, ki napreduje za njimi. Končno, modularna zasnova dovoljeno inženirji zgraditi vsak most tako dolgo in tako močna, kot je potrebno, podvojitev ali potrojitev gor na podporno bočnih stenah ali na ploščad odsekih.

Povpraševanje