Dom > Novice > Vsebine

Standardizacijo žice in pospravljanje kabla pladnji-dvig

Jul 23, 2015

Kabel pladenj je iz žice in kabla, cevi in kable, polaganje doseči standardizacijo, sistematike, posplošitev kabel o naprave.

Osnovne vrste: slot kabel most, a zaprtega tipa kabel most, je najbolj uporabna za namestitev računalniških kablov, komunikacijski kabli, termoelementom kabelski nadzorni kabel ščit in drugih zelo občutljiv sistem motenj in zaščito kablov v zelo korozivna okolja imajo dober učinek.

Pladenj tip kabel pladenj, je luč teže, obremenitev, lep videz, prednosti preproste strukture, enostavno za namestitev, je primeren za namestitev električne kable, velja tudi za nadzor polaganja kabla.

Lestve tip kabel pladenj, uporablja za neposredno svetlobo kabelsko kokoši, še posebej primerna za visoke in nizke polaganje električne kable. Steklena vlakna, zlitine in velik razpon kabel pladenj. In trunking, vrstico zaslona, Groove sifon, tees, kamen in prepustna in nosilec, obešalnik Kaapelitehdas most za skoraj desetletje, da razvijejo zelo hitro, ne samo je serialized in sort navadne razvoja most negorljivih mostu, korozijo odpornih sort, kot so most, popolnoma lahko za potrebe projekta.

S poglabljanjem Kitajske sto in kitajski industriji obraze s kakršnimi dozdaj in konkurence. Industrija imenik za organizacije v industriji za izvajanje e-poslovanje za zagotavljanje celovite rešitve, namenjene za pomoč podjetjem razširiti vašo spletno podjetje, graditi svojo blagovno znamko in podobo, tako da več potencialnih kupcev znanje in razumevanje, ki prispevajo k poslovni.