Dom > Novice > Vsebine

Usposobljeni, "zakaj kabel Suffered Konsekutivno vrniti

Jul 23, 2015

Pred kratkim, na izdelovalca kabla v Jiangsu, udaril v vrstici Avstralija kupcu vrne, po marca vrnil serija sončne 88.000 m kabel, je potekala aprila 66.000 m donosa, razlog za vrnitev je pomotoma solzenje ko kabel tulec med namestitvijo.

Fotovoltaične kabelsko povezavo PV sončno energijo sistemske komponente in ključnih komponent inverter, vedno uporabite v težkih pogojih okolja, imeti visoke temperature, UV sevanje, ozon, drastične spremembe v temperaturi in kemijskih erozijo. Medtem, v namestitev in vzdrževanje mora tudi vzdržati pritisk, upogibanje, napetosti, in razteza in močan vpliv. Fotovoltaične kabel bi ne le dobre električne lastnosti, ovojem tudi višje zahteve toplotne, kemične in mehanske lastnosti, in te zmogljive funkcije in kabli izolacijo in plaščem kakovost materialov in tehnologije pridelave, odločbe. Če je kabel plaščem moč dovolj, kabelsko izolacijo je občutljiva na poškodbe, tako da vpliva na življenje kablov in celo celotnega sončnega sistema, resno bo zgodilo kratkimi stiki ali celo povzroči požar ali telesno poškodbo. Za zagotavljanje kakovosti izvoznik kabli zahtevam standarda, Changzhou poseben kabel proizvodnega podjetja v izvoz kable preden vzorce poslali kupcu, ki svetovno znane agencije testiranje po mednarodnih standardih za projekt celotno testiranje, učinkovitost izdelka, vreme, okolje in mehanske kazalce, so v skladu s standardi, naši izdelki so bili poslani smotrn spričevalo. Vendar Avstralija sčasoma uporabnika v gradnje ožičenja v se je našel, kabelskih ožičenj Shi konča so mora bo jedro črte ločevanja mora oddaljenost Hou znova in sistem terminal za povezavo in kabelsko dva člena vzporedno jedro linije med povezavo design slabo, točke povezave predebela napeljave in preozka, dejanskim delovanjem v kot ne strokovno orodje pomožni postopek , dvojno jedro ločitev Shi zelo enostavno povezavo točke stranski tear nego kompleti, da naredi jedro kabelski vod izolacije plast nesreče gole, privedla do uporabe Shi obstaja varnost, je vse skrito, tako celotno serijo blago vrne.

Zakaj certificiranje, sčasoma utrpela kvalificirano izdelek vrne? Jiangsu urad za inšpekcijo in karanteno ugotovljene v preiskavi, standardi preskušanja in ne izčrpa vse zahteve izdelka, še posebej nekatere posebne zahteve za posebne priložnosti in okoljih. Nad jedro žice kabelsko povezavo točke niso navedeni v standardu, seveda, ni ustrezen element v testu in zahteve ni presenetljivo. Domačih in tujih proizvajalcev za tehnične zahteve točke povezave so ni isto, različnih debelin in širin parameter nastavljen, večina od njih ne upoštevajo pa polje napeljave za specifično okolje in pogoji za vgradnjo, zato neizogibno prišlo preskušanja in certificiranja, "kvalificiran" izdelka ni mogoče uporabiti, sčasoma utrpela lahko vrne.

Na to, test karanteno sektorja spomnil povezana podjetja: za največjo znižane izdelke izvoz tveganja, razen strogo po sorodnih uvoza države ali mednarodne standarde proizvodnje in odkrivanje izdelkov, v podpisano pogodbo Qian tudi morajo predhodno in polno komunikacija s strankami v tujini, podrobno razumeti izdelkov uporabe okolja in uporabe, najbolje pred poslan poslan vzorec kupca sojenja v poskus usposobljeni Hou za pečat vzorec , spet pečat vzorci za proizvodnjo in dobavo, tako narediti izdelke tako zahtevam standarda in izpolnjujejo kupca, z zahtevami, da bi se izognili "kvalificiran" izdelek izkušnje vrnitev z neugodnih razmerah, zmanjšanje nepotrebnih gospodarske izgube.