Dom > Novice > Vsebine

Vojaški plavajoči most

Jul 17, 2017

Plavajoči most je velik čudež pri uporabi plovnosti v starodavni zgodovini naše države. V poznejših letih je razvoj ne samo v reki do plavajočega pontona, kot tudi na rumeni reki, kot je velika reka, postavili tudi pontonski most. Po legendi so v zgodnjem 11. stoletju v bližini železne reke v Puzhouju severno od Tongguana imeli velik pontonski most, pontonski kabel z 8 kravatastim kravato, na obeh straneh stoji železni vol, vsak volum pa tehta deset tisoč kilogramov. Pozneje, zaradi poplavljanja, je bil pontonski most opran, vol se je potopil v reko. Kako rešiti vol, pod pogoji, je težje. Menih je bil noseča z dvema velikima ladjama, napolnjena z blatom, poslala ljudi v vodo, z železno vezavo volov in velike ladje skupaj, nato pa je umaknila tla ladje z uporabo plovnosti ladje, železna krava potegnila navzgor. Plavajoči most

Za postavitev pontona je značilna njegova preprostost in hitrost, pogosto pa se uporablja tudi v vojaškem, znanem tudi kot vojni most. 974 let pesem, v sredini in spodnjem toku reke Yangtze postavil 2. ponton (po legendi v Anhui Dangtu Quarry), je za Bing, da ugasne južni Tang, enoten nacionalni, na Jiangnan odprt vodni kanal. Kublai, da bi združil jugozahod, pošilja vojake v Sichuan, Belo konjsko reko, Hejiang, Pui Jiang, Qingjiang (vsa pritok Jangce) in druge brzice, postavili več kot 20 vojaških pontonskih mostov. Nekateri ljudje, ki pišejo zgodovino, mislijo, da so ti pontonski mostovi kar najbolj izkoristili jugozahod Kublai Khan.

Postavitev vojaškega pontonskega mostu kot začasnega prevoznega sredstva je običajno mimo vojske, prtljage. Včasih se uporablja za blokiranje druge strani operacije mornarice, je ponton stacioniran na vojski, z uporabo pontonskega mostu in drugega mornariškega boja. V tem času je pontonski most postal vodnjak. Zgodovinski plavajoči most na Kitajskem ima največji obseg in je imel pomembno vlogo v vojski, ki je niz plavajočih mostov, ki jih je postavil upor Taiping v Wuhanu.