Dom > Novice > Vsebine

PREDNOSTI pešpotnega mostu

Aug 30, 2017

Most za pešce, znan tudi kot nadvoz za pešce, dovoljuje pešcem, da zagotovijo nemoten promet in varnost pešcev. S hitrim gospodarskim razvojem, moderne oblike mostov vse vrste postopoma postanejo lepa mestna pokrajina, je tudi simbol blaginje.

Ko morajo pešci prečkati cesto ali železnico, morajo načrtovati tridimenzionalne prehodne objekte. Mestna trgovsko intenzivna območja, kulturna prizorišča, železniške tranzitne postaje v bližini križišča z okoliškimi stavbami, vzpostavljenimi v neposrednem stiku s tridimenzionalnimi uličnimi objekti; v šolah, bolnišnicah in drugih posebnih zahtevah kraja lahko načrtujete tridimenzionalne prehodne objekte; Od tridimenzionalnih ulic. Izbira mostov za pešce ali podzemne proge bi morala biti določena s primerjavo tehničnih pogojev tehničnih, gospodarskih in socialnih ugodnosti po kombinaciji ravni podzemne vode, zemeljskih in zemeljskih cevovodov, drugih občinskih javnih objektov, okolja, zahtev za vzdrževanje in naložb v inženiring. Most za pešce

Na splošno bodo pri prečkanju hitre ceste, železnic in drugih prometnih koridorjev upoštevali vzpostavitev tridimenzionalnih cestnih objektov; nekateri ljudje, še posebej velika območja prometa, čezstrelek potrebujejo zlasti velike odseke, bodo razmišljali tudi o postavitvi cestnih objektov. Izbira preletov in podzemnih predorov je na splošno prednostna naloga prelaza, razlog je preprost, poceni, enostaven za izvedbo, enostavna gradnja, vzdrževanje je prav tako razmeroma priročno, včasih pa je podzemni prehod bolj omejen, kot je cesta velik Granit, obstajajo pomembne črte pod cesto, zato bo večino časa priporočal, da naredite most.Pedestrian Bridge

Vendar pokrajina preleta ni zelo dobra, rahlo potrta, lahko pa vpliva tudi na del poslovnih ulic. Tudi če ni dvigala, je pregradni učinek relativno slab, ne ustreza navadi pešcev (na splošno kot prvi spust).

Dve vrsti tridimenzionalnega prometa, vpliv prometa na avto ni bistvene razlike (na splošno niso vključeni v mejo vozila), se zmanjšajo med trgovci z avtomobili in protislovje med ljudmi, glavna razlika, ki se odraža v vplivu na ljudi Prometne učinke: tako za povezovanje stavb, kot je vloga ulice je učinek iste, ni veliko razlike. Narava prostora: narava mostu za pešce bližje krajinskemu prostoru ali prosti čas, družabne dejavnosti kraja.

Most za pešce je zunanji prostor, z odprtim, odprtim pogledom, pešci lahko komunicirajo z zgradbo zunaj prostora. Podzemni dostop do prostora, če je prostor bolj komercialni prostor, je komercialni prostor kraja. Podzemni dostop je notranji prostor, z zaprtim pogledom, pešci lahko neposredno interakcijo z notranjim prostorom stavbe.

V bližini parka bi izbral prelom, ker bi odprt pogled in prelomna pokrajina povezali z parkom. Podzemna železnica, poslovno okrožje Ponavadi izberem podzemni kanal ali kombinacijo obeh. Podzemni dostop je lahko dobra povezava z mesti podzemne železnice in poslovnimi zgradbami ter razširiti podzemni prostor poslovnih stavb.