Dom > Novice > Vsebine

Steklo kabel most ključne točke skrb po dokončani namestitvi

Jul 23, 2015

Standardi kakovosti za polaganje imobilizacijo most je vodoravno tudi navpično, razumno kritje ni vogali. Čeden vmesnik tesno, kotiček, kotu, t-povezani pravilno tesen, trunking in brez onesnaževanja. Nosilci in obešalniki morajo biti razumni, določi trdno in gladko. Linijo ob prehodu, nosilci, stene, tla, Stekleni pladenj ne morajo biti dana na smrt v stavbi. Slot električne opreme, ki so tesno povezani z in brez izpostavljenosti. Most polaganja naravnost vodoravno ali navpično naravnost in squareness odstopanj, ne sme presegati 5mm.

Zaščita proizvodov, prevoz in zlaganje mostu je treba v skladu z ustreznimi določbami, bodite pozorni na vlago in madeže. Ko uporabljate visoke stolčke, pazite, da hit stene in vrata stavbe. Za most kontaminacije nagnjeni položaj (kot na primer strojnice, električne gredi, itd), bodite pozorni, da preveri, odkrita pravočasno, bi up krtačo barve.

Opomba, ko v bližini vode in vodov za klimatska naprava, bodite pozorni na prahi stališče plast izolacije. Standard gradnje gradbeništvo je treba tla ali del, in po testiranju in inženiring zadevnih odobritev komisar pred začetkom gradnje velikih površin in električni navpične žice kabel gredi padec varstvo ukrepi morajo biti sinhronizirani z linijo gradnjo. Kontaminiranih zarjaveli most, je treba očistiti pred zavezovanja kabel, nosilec zvara se takoj naslikal antirust barve.